Fotoklubben Tidsbilledet

Hvis du kan lide at fotografere, kan du hjælpe Gribskov Arkiv og være med til at fastholde viden om vores samfund til gavn for eftertiden. Og så kan du blive medlem af vores fotoklub Tidsbilledet. Det er gratis.

Du skal blot tage fotos af dine omgivelser og lave en kort registrering af hvert fotografi. Arkivet har nemlig brug for viden om hvert eneste foto. Det er ikke svært, men det er vigtigt med omhyggelighed. Vi hjælper dig i gang, og fotoklubben mødes en gang om måneden for at udveksle erfaringer.

Fællesskab, frisk luft og motion

Det kan være, at du har mange års erfaring med fotografering. Du kan også være nybegynder. Måske har du et avanceret kamera med spejlrefleks. Det kan også være, at du hellere vil tage fotos med din mobiltelefon eller en drone. Uanset udstyr og erfaring kan du være med i Tidsbilledet.

Gribskov Arkiv tror på, at fællesskab er vigtigt for alle mennesker. Vi tilbyder derfor et arbejdsfællesskab for frivillige fotografer. du kan også tage en ven eller bekendt under armen og lave et makkerskab. Nogle gange skal der en konkret opgave til, før man finder anledning til at ses med dem, man kender. Som for eksempel at gå en tur og fotografere undervejs. så får du endda også frisk luft og motion.

Mangler du en foto-makker? Find ham eller hende i Tidsbilledet.

Praktisk

Vi mødes en torsdag om måneden på Gribskov Arkiv. Det er gratis at deltage. Her får du mulighed for

  • at vise og dele dine egne fotos
  • at tale fototeknik
  • at udveksle idéer
  • at mødes med andre med samme interesse
  • at blive inspireret af Gribskov Arkivs tusindvis af historiske fotos

Hvad sker der med mine fotografier?

Når du afleverer fotos til Gribskov Arkiv, registrerer vi, hvem der har afleveret dem. Hvert enkelt foto bliver lagt i en database og forsynes med oplysninger om fotograf, motiv, tid og sted. Nogle af fotografierne lægger vi på nettet.

Hvad med min ophavsret?

Du har stadig del i ophavsretten over fotos, som du afleverer til arkivet. vi aftaler nærmere, hvordan arkivet må bruge dine fotos.

Kontakt Gribskov Arkiv

Gribskov Arkiv
Græsted Stationsvej 8A
3230 Græsted

Telefon: 72 49 99 45

Email: arkiv@gribskov.dk

NB: Send ikke fortrolige eller personfølsomme oplysninger med email. Brug i stedet Digital Post, brevpost eller ring.

Arkivet er åbent

  • Mandag og tirsdag kl. 10-14 samt efter aftale.

Undtagen på faste lukkedage.

Hvis du ikke har mulighed for at komme i den almindelige åbningstid, så kontakt os for en aftale om besøg uden for åbningstiden.

Hør mere om fotoklubben fra en frivillig 

Kaj Sørensen, der er frivillig fotograf i Tidsbilledet, fortæller i denne udsendelse i TV Nordkysten om at være fotograf (min. 22.00-51.05): 

Se udsendelsen her